Kontakt: (+45) 98 13 48 48 Facebook Instagram

Frisør & hudpleje i Aalborg centrum

Online booking /Tidsbestilling på dagen RING ind.


Spar mindst 20 % på originale hårprodukter

fra Kevin Murphy, Kerastase, Sebastian

og Paul Mitchell

 

   Gratis fragt ved køb på kr. 500,-   


 

 

 

                                                                                                      


Shopping Cart: 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Nyheder

 

Gode råd og fakta om Olaplex.
Vi har rigtig mange henvendelser vedr. olaplex – hvad er det, hvad kan det mm…! Der er skrevet meget i medierne, der findes et utal af billeder på nettet, men nedenfor har vi prøvet at samle fakta og vores råd.
Olaplex behandlinger starter på kr. 150,- dette beløb er et tillæg til den almindelige farvepris. 
Lige nu tilbyder vi en rabat på kr. 110,- ved en stand alone behandling i forbindelse med klipning. Normalpris kr. 495,- Behandlingen tager mellem 45-60 min. og er inkl. hovedbundsmassage og fugtgivende kur.

Olaplex - er Ikke et tryllemiddel, men et fantastisk hjælpemiddel, et molekyle, der forbinder ødelagte svovlbindinger i håret.
Oversat til dansk 
Et professionelt redskab, som din frisør kan tilføje din behandling i salonen, hvis dit hår af forskellige årsager er nedbrudt/porøst efter gentagne kemiske behandlinger. 
En genopbygning af håret, vil få farvningen til at holde længere – noget specielt kan være svært i tidligere afbleget hår.

BRUG ALTID SUND FORNUFT i forhold til kemiske behandlinger og lyt til din frisør – og lad os slå fast, at olaplex ikke farver og bleger hår – det gør de samme produkter som altid har gjort det, – frisøren har dog fået en ”ekstra knap” at skrue på.
Olaplex tilfører ikke fugt og proteiner, molekylet arbejder udelukkende på hårets styrke og elasticitet, derfor er afsluttende kur altså nødvendigt.


DAMAGE CONTROL: Er uheldet sket, anbefalinger vi altid en Stand Alone behandling foregående for farvning/permanent. Denne behandling er 5 x så koncentreret oleplex i forbindelse med en kemisk behandling.
En stand alone behandling bruges som en ”RESET” knap, for at få håret tilbage i en sund & stærk struktur igen. 
Denne behandling genopbygger hårets styrke, struktur & integritet, så håret igen er i stand til en evt. kemisk behandling.

HVAD ER OLAPLEX NR. 3?
Dette er et produkt der er lavet, grundet efterspørgsel fra kunder om at tage noget olaplex med hjem. Den er i 100 ml og en lettere udgave af step 2 i salonen. Det er et valgfrit supplement og er ikke nødvendig for at salonbehandlingen virker. 
Men fordi at bindingerne i håret konstant nedbrydes gennem varmestyling og kontinuerlige kemibehandlinger, er det en god idé at købe No.3 med hjem. Olaplex no. 3 gør at du kan bevare hårets styrke, sundhed & kvalitet, imellem besøg på salonen. Olaplex no. 3 holder de nye broer på plads i håret, og er med til at danne nye broer og bindinger på håret.

BRUGSANVISNING FOR OLAPLEX No. 3 
ANBEFALINGEN ER 1. GANG PR. UGE. 
Brug en passende mængde olaplex no. 3 i vådt, håndklæde tørt hår. Håret skal ikke være nyvasket. 
Masseres & friseres igennem med en børste. 
Indvirknings tid min. 10 minutter. Skyl derefter håret grundigt. 
Afslut med at vaske i din favorit shampoo & conditioner.

Vigtigt at vide, olaplex no. 3 er IKKE en conditioner, og alle brugsanvisninger SKAL overholdes. 
Pris olaplex no. 3 kr. 249,- 

 

 

Vi forhandler nu også serier som Amazing Space, Embryolisse, Noixin, pure & simple samt flere.

  

Da vi hele tiden er i bevægelse og får nyheder ind af døren, har vi valgt at disse først og fremmest lægges op på facebook og instagram.

Her på siden linker vi op til shoppen ved produkt nyheder Hair & Skin