SPAR OP TIL 33% på originale hårprodukter & få gratis fragt ved køb på DKK 500,-

Søg
Filters

Hårprodukter

Sorter efter

Ghd Bodyguard Fine hair 120ml

5060829516859
Vi præsenterer den NYE ghd Bodyguard Heat Protect Spray til fint og tyndt hår – den ultimative beskyttelse, dine lokker har ventet på. Vi har udviklet dette banebrydende produkt specielt til fint og tyndt hår, så du kan nyde dine foretrukne varme stylingredskaber uden at gå på kompromis med hårets sundhed og volumen. Med vores avancerede formel, der øger diameteren på hvert hårstrå*, kan du sige farvel til flade, livløse lokker og hej til hår, der føles fyldigere. ghd’s varmebeskyttelsessystem er udviklet til at beskytte dit fine og tynde hår mod temperaturer på op til 230 °C og giver dig frihed til at style frit ved at tæmme kruset hår og reducere filtret hår, så hver stylingsession bliver en leg. Løft din stylingrutine, og beskyt dit fine og tynde hår med ghd’s #1 bestseller, dit hår vil takke dig for det.* Sammenlignet med lufttørret hår
219,00 kr.

Ghd Bodyguard Coloured Hair 120ml

5060829516835
Vi præsenterer den NYE ghd Bodyguard Heat Protect Spray til farvet hår – det ultimative usynlige og lette varmebeskyttende lag, der er designet eksklusivt til dine livfulde, farvede lokker. Vi har omdefineret beskyttelse til dit hårs unikke behov og sikrer, at din strålende farve forbliver lige så strålende, som den dag du forlod salonen. Den ultimative varmebeskyttelse til farvet hår giver dig langvarig vitalitet og glans, selv når du styler med varme, og beskytter håret mod temperaturer på op til 230 °C. Vores avancerede formel stopper ikke ved varmebeskyttelse; den giver også 2X mere farvebeskyttelse* mod de skadelig påvirkning af UV-stråler, hvilket betyder, at din farve forbliver livfuld, uanset vejret. ghd bodyguard til farvet hår giver dit hår ekstra blankhed og glans**, og med den ikke-klistrende og plejende formel vil dit hår føles blødt at røre ved.*Sammenlignet med markedsførende produkt. Teknisk test udført på farvede lokker **Forbrugertest maj 2022. 81 % af 110 forbrugere var enige i, at deres hår så mere glansfuldt ud efter brug af ghd bodyguard end ved brug af deres sædvanlige stylingprodukt
219,00 kr.

Chronos Styler White

5060829515210
Vi præsenterer ghd’s professionelle HD motion-responsive™ styler, ghd chronos; 2x mere responsiv³ til ultrahurtig personlig styling, der forvandler dit hår i ét strøg og er velegnet til alle hårtyper. Oplev en revolutionerende forvandling lige ved hånden med HD motion-responsive™-teknologien, der hele tiden tilpasser sig dine stylingbevægelser for at levere uovertruffen varmeovervågningsnøjagtighed og opretholde den ideelle stylingtemperatur på 185 °C som angivet af sensorlyset. Opnå øjeblikkelige og overlegne frisurer, der holder i 24 timer², med mere beskyttelse mod knækkede hår4. Vores højtydende keramiske, flydende plader er belagt med en ultraglansfuld finish, der giver krusfri styling, der glider let5 og op til 85 % mere glans6.
2.599,00 kr. 1.949,25 kr.

Chronos Styler Black

5060829515111
Vi præsenterer ghd’s professionelle HD motion-responsive™ styler, ghd chronos; 2x mere responsiv³ til ultrahurtig personlig styling, der forvandler dit hår i ét strøg og er velegnet til alle hårtyper. Oplev en revolutionerende forvandling lige ved hånden med HD motion-responsive™-teknologien, der hele tiden tilpasser sig dine stylingbevægelser for at levere uovertruffen varmeovervågningsnøjagtighed og opretholde den ideelle stylingtemperatur på 185 °C som angivet af sensorlyset. Opnå øjeblikkelige og overlegne frisurer, der holder i 24 timer², med mere beskyttelse mod knækkede hår4. Vores højtydende keramiske, flydende plader er belagt med en ultraglansfuld finish, der giver krusfri styling, der glider let5 og op til 85 % mere glans6.
2.599,00 kr. 1.949,25 kr.

Masquintense Riche Nutritive

3474637155001
Ny Kerastase Nutritive Masquintense riche til kraftigt hår er en intenst nærende maske, der plejer i dybden og revitaliserer og reparerer kraftigt, tørt hår. Efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og smidigt.
404,00 kr. 323,20 kr.

SASSOON Curl Foam

8005610594613
The CURL FOAM er en let crememousse, der spredes jævnt og vikler sig rundt om håret for at fugte det. Det skaber vægtløse, glamourøse krøller, der har optimalt opspring. Den har ikke den sædvanlige stivhed som en mousse, men tilbyder de plejende egenskaber som en balsam. Slappe krøller og bølger genoplives og får en silkeblød glans.
315,00 kr. 220,00 kr.

Sebastian Flaunt Trilliant 150 ml

4064666043357
Sebastian Flaunt Trilliant er en effektiv glans spray, der tilfører ekstrem glans til håret uden at tynge det. Glanssprayen beskytter desuden håret imod varmeskader, så håret holdes sundt og blankt både under og efter styling med føntørrer eller glattejern. Sebastian Professional Trilliant er baseret på en formel med naturlige bjergkrystaller, der tilfører uovertruffen glans til hårstråene. Glanssprayen indeholder desuden aktive UV-filtre, der effektivt beskytter håret imod solens udtørrende stråler. Sebastian Professional Trilliant er fri for parabener og velegnet til alle hårtyper.
289,00 kr. 231,20 kr.

BLOW.DRY RINSE

9339341035992
KEVIN.MURPHY BLOW.DRY RINSE er en hårplejende og reparerende balsam, hvis Anti-Breakage teknologi beskytter håret mod skader forårsaget af mekanisk behandling og varmestyling. Indeholder fugtgivende sheasmør og risolie, som reparerer og styrker håret og giver det en smuk glans.
258,00 kr.

BLOW.DRY WASH

9339341035985
Blow.dry wash er en hårnærende og reparerende shampoo, som er designet til at styrke og beskytte håret mod skader der er forårsaget af kemiske behandlinger eller varmestyling. Med blow.dry wash vil du få et resultat af et mere lufttigt hår med masser af pleje.
258,00 kr.

Blow Dry - ever.lift

9339341022596
Blow.Dry Ever.Lift er fantastisk til dem, som længes efter intens volumen og et godt løft fra bund til spids- med en længerevarende effekt. Håret løftes nemt og effektive når håret føntørres med børste og efterlader en imponerende fylde. Den er formuleret med et Zen-kompleks, der inkluderer Arctic Root ekstrakt og Lavendel ekstrakt som skaber resultater, der holder i mere end en hårvask. Du kan også bruge et varmt værktøj til yderligere at forbedre formen på dit look.
258,00 kr.

Tea Tree Special Detox Kombucha Rinse

009531133973
OPFRISKENDE SHAMPOO Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo er en opfriskende shampoo, der skånsomt men effektivt renser håret fri for urenheder. Shampooen har en kølende effekt i hovedbunden og efterlader håret fuld af vitalitet og sundhed. Tea Tree Special Shampoo kan anvendes i alle hårtyper. Tea Tree Special Shampoo fra Paul Mitchell er beriget med tea tree-olie, der har en lindrende virkning på hovedbunden samt stimulerer hårvæksten. Mentol afkøler samt beroliger hovedbunden og efterlader den med en opfrisket fornemmelse. Shampooen har en behagelig duft af pebermynte og er desuden fri for parabener.
249,00 kr. 199,20 kr.

Resistance Ciment Thermique

3474630652439
Kérastase Resistance Ciment Thermique Leave-In er en genopbyggende leave-in creme, specielt udviklet til et skadet og svækket hår. Denne leave-in aktiveres af varme, og beskytter håret mod varme fra føn, glatte- eller krøllejern op til 180 grader. Kérastase Resistance Ciment Thermique Leave-In går ind og styrker håret og forebygger slitage og spaltede spidser. Håret efterlades glansfuldt med en fantastisk smidighed. Forkæl dit hår med Kérastase Resistance Ciment Thermique Leave-In. Fordele Leave-in creme Varmebeskyttende op til 180 grader Let at rede igennem Genopbygger og plejer håret Ideel til skadet hår Efterlader håret glansfuldt Anvendelse Påføres i håndklædetørt hår før styling med føntørrer, glattejern samt krøllejern Tag en passende mængde i hænderne Fordeles jævnt i spidserne og længderne Skal IKKE skylles ud Style derefter håret som du ønsker
317,00 kr. 253,60 kr.

Wet Brush - Disney Princess Kit Brush

736658486537
Wetbrush Original Detangler er en undersøgelsesbørste, der løsner selv de mest grove og uregerlige hår uden at forårsage smerte. Børsten har et ergonomisk greb og bløde og meget fleksible IntelliFlex®-børster, som gør, at de nemt glider gennem håret og fjerner enhver form for "twitch", der giver slid og ømme hovedbund. Ergonomisk greb og bløde. Løsner selv de mest grove og uregerlige hår. De bløde plapper på toppen af ??børsten masserer blidt hovedbunden for at stimulere blodcirkulationen. Børsten passer til alle hårtyper, kan bruges i både vådt og tørt hår og virker på parykker og extensions.
119,00 kr.

Masque Apres-Soleil

3474636695287
Kérastase Soleil Masque Aprés-Soleil er en intensiv plejende kur, til hår der har været udsat for soleksponering. Sol, salt- og klorvand har nemlig en meget udtørrende effekt på håret, så derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra meget under og efter ferien. Denne hårkur har UV-filter og beskytter derfor mod solens udtørrende stråler. Kérastase Soleil Masque Aprés-Solei indeholder kokosvand, der neutraliserer klor- og saltvandsrester i håret, hvorved hårets farve og glans bevares. Fordele After-sun hårkur Plejende og fugtgivende effekt Ideel til farvet hår UV-filter Reparerende Efterlader håret silkeblødt Skøn sommerduft, med noter af kokos
406,00 kr. 324,80 kr.

Paul Mitchell - Platinum Plus Shampoo

009531134574
Platinum Plus Purple Shampoo er specielt udviklet til at reducere uønskede gule og varme toner i blondt, gråt og sølvfarvet hår. Den indeholder en blanding af violette pigmenter, Avocado, udtræk af Crambe abyssinica (frøolie), ekstrak fra nødderne på Calodendrum capense træet, der hjælper med at beskytte og styrke håret, samtidig med at det modvirker misfarvninger. Shampooen har en dybderensende og fugtgivende effekt der efterlader håret blødt, glansfuldt og med en køligere farve. Den kan bruges på både naturligt og farvet hår, og anbefales at bruges en til to gange om ugen for at opnå det bedste resultat.
259,00 kr. 207,20 kr.

Nutritive Bain Satin 250ml

3474637154912
Kérastase Nutritive Bain Satin Shampoo er en effektiv shampoo, der plejer et normal til tørt og sensibelt hår. Denne shampoo giver næring fra rod til spids, samt renser håret skånsomt og grundigt. Kérastase Nutritive Bain Satin Shampoo indeholder bl.a. proteiner og niacinamid, der blødgør og nærer håret i op til 72 timer, forbedrer den naturlige olieproduktion i håret, samt beskytter håret mod udtørring. Med denne lækre shampoo revitaliserer og styrker håret for at bekæmpe tørt hår, så du opnår et glansfuldt og sundt udseende.
228,00 kr. 182,40 kr.

8/73 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

7/7 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

7/3 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

7/0 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

6/4 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

66/45 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

6/75 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

6/77 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

6/7 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

6/0 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

5/3 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

5/37 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

5/0 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

4/57 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

4/77 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

4/0 Color Touch

Wella Color Touch er en toningsfarve uden ammoniak. Det er en glansgivende hjemmefarve, der giver en strålende farve takket være Light Color Complex.
159,00 kr.

Filter by:

Ryd alle